Bloggerii, loviti de criza!

Postat la 27 aprilie 2009 8 afişări

Criza economica din lumea reala o loveste si pe cea virtuala. Jurnalistii internetului, bloggerii, si-au injumatatit incasarile din reclama si intra si ei in recesiune.

Specialistii in publicitatea online spun insa ca tocmai acum este momentul sa investesti in imagine, daca vrei sa te faci cunoscut. Daca anul trecut, o mana de romani se puteau mandri ca traiesc din blogging, adica scriitura pe internet, anul acesta toti se bazeaza pe servicii cu salariu fix. Vali Petcu (www.zoso.ro): "Se observa o scadere de aproximativ 30%, dar, data fiind criza... Speram la mai bine." Bobby Voicu ( www.bobbyvoicu.ro): "Vor disparea bloggerii mici care castigau pana in 200-300 de dolari, insa bloggerii mari vor castiga in continuare pentru ca a scazut numarul de reclame si crescut valoarea pe unitate."

Cititi mai multe pe www.stirileprotv.ro

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Bloggeri,
internet,
criza,
pro tv
/articolul-zilei/pro-tv/bloggerii-loviti-de-criza-4243466
4243466
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.