Idei de afaceri: automatul de salată

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 30 noiembrie 2014 1122 afişări

Automatele clasice, de la care cei care nu au timp să ajungă la cantina firmei sau la un local îşi cumpără un sandviş, ceva dulce şi un suc, au mai nou concurenţă din partea unor întreprinzători cu o idee: să pună mâncarea sănătoasă la îndemâna celor ce mănâncă pe fugă.

Idei de afaceri: automatul de salată

Un astfel de întreprinzător este Luke Saunders, fondatorul firmei Farmer's Fridge, care vinde salate din diverse ingrediente completate cu sosuri de casă prin intermediul unor automate, scrie LA Times.

Salatele, disponibile momentan doar la Chicago, sunt preparate dimineaţa şi puse în nişte borcane de plastic care ajung apoi în automate din clădiri de birouri sau centre comerciale, fiiind bine primite de publicul ţintă. Întreprinzătorul speră să se extindă şi în California, la Los Angeles, căutând în prezent să încheie contracte cu fermieri şi companii din zona respectivă.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/panorama/idei-de-afaceri-automatul-de-salata-13677558
13677558
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.