Bunica la putere

Postat la 15 ianuarie 2008 2 afişări

PRO Video propune in aceasta saptamana titlul „Bunica-i sefa“ („Georgia Rule“). Rebela adolescenta Rachel (Lindsay Lohan) tipa, injura, bea, iar odata cu ultimul sau accident de masina reuseste sa incalce pana si ultima regula a mamei sale, Lilly (Felicity Huffman).

Solutia? Lilly o trimite pe Rachel in singurul loc in care si-a jurat ca nu va mai pune piciorul, ferma din Idaho a mamei ei, Georgia (Jane Fonda). Georgia nu este deloc o bunica blanda si intelegatoare: isi traieste viata respectand cu strictete un sir interminabil de reguli si impune acest lucru oricui ii calca pragul. Acum cu o noua grija pe cap, Georgia va avea nevoie de o rabdare ingereasca pentru a intelege furia adolescentei, iar Rachel devine mai intelegatoare la randu-i si afla ce e compasiunea. Aceasta experienta le va conduce spre dezvaluirea unor nebanuite secrete de familie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PRO Video,
DVD,
film
/arta-si-societate/panorama/bunica-la-putere-2336220
2336220
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.