52 de lucruri utile pe care trebuie neapărat să le ştii - GALERIE FOTO

Autor: Ioana Mihai Postat la 25 mai 2012 2335 afişări

Peste 100 de ani, 500 de milioane de conturi de pe Facebook vor aparţine unor persoane decedate; numele complet al păpuşii Barbie este Barbara Millicent Roberts, distanţa medie parcursă în fiecare an de un lift este jumătate din lungimea ecuatorului; Adolf Hitler a fost ales de revista Time în 1938; bomba cu hidrogen este o armă care nu lasă urme de sânge, ci doar cenuşă radioactivă pe o rază de 20 km.

Un telefon mobil obişnuit este acoperit de mai multe bacterii decât o toaletă; în 76% din pozele postate pe Facebook britanicii sunt beţi; ai avea nevoie de aproape 1.000 de ani pentru a vedea toate înregistrările video care sunt în prezent pe YouTube.

Acestea sunt doar câteva dintre cele 52 de informaţii interesante listate de Mind Junker. Vezi care sunt şi celelalte.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
panorama,
fapt divers,
Facebook,
Barbie,
Hitler,
YouTube
/arta-si-societate/panorama/52-de-lucruri-utile-pe-care-trebuie-neaparat-sa-le-stii-galerie-foto-9671047
9671047
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.