Ultima tendinţă în restaurantele americane: ridichea la putere (GALERIE FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 26 aprilie 2014 148 afişări

Umila ridiche folosită în bucătăriile restaurantelor mai mult pentru culoare, ori rătăcită prin vreo salată, se bucură în ultima vreme de o atenţie tot mai mare din partea maeştrilor bucătari de peste ocean.

Astfel, în restaurantele cu pretenţii au început să apară "buchete" de ridichi din diverse soiuri şi culori, stropite cu unt şi lămâie şi servite cu capere şi anşoa, scrie San Francisco Chronicle. Alţi maeştri bucătari le servesc fripte, înăbuşite, rase sau murate, căutând tot felul de soiuri cu potenţial estetic, de la ridichi care aduc a globuri colorate, la unele care seamănă mai degrabă a morcovi.

Popularitatea în creştere a ridichii nu a scăpat nici producătorilor de seminţe americani, care se laudă cu multitudinea de soiuri disponibile celor interesaţi să şi le cultive singuri.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/ultima-tendinta-in-restaurantele-americane-ridichea-la-putere-galerie-foto-12531843
12531843
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.