Tatuaje surpriză de la un artist renumit

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 16 octombrie 2016 100 afişări

Tatuaje surpriză de la un artist renumit

Un artist specializat în tatuaje pentru celebrităţi este mai greu accesibil publicului larg, cu excepţia cazului în care se oferă singur să realizeze tatuaje oricui doreşte.

Un astfel de artist, Scott Campbell, printre clienţii căruia se numără Robert Downey Jr., Orlando Bloom, Marc Jacobs ori Courtney Love, tatuează din când în când pe oricine este interesat, fără a percepe vreun onorariu pentru serviciile sale, dar cu o condiţie: doritorii nu au dreptul să decidă asupra tatuajelor.

Aceştia bagă braţul printr-o gaură dintr-un perete care-i desparte de artist, iar Campbell li-l decorează după cum consideră el. Iniţiativa tatuatorului celebrităţilor s-a bucurat de mare succes anul trecut la New York, astfel încât acesta a decis să o reia la Londra la început de octombrie, în aceleaşi condiţii, conform The Independent. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
artist,
tatuaje,
surpriza,
celebritati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.