Povestea tinerei de 21 de ani căreia LOTERIA i-a DISTRUS viaţa. „Nu voi mai juca niciodată”

Postat la 09 octombrie 2017 28788 afişări

Povestea tinerei de 21 de ani căreia LOTERIA i-a DISTRUS viaţa. „Nu voi mai juca niciodată”

A devenit cel mai tânăr cel mai tânăr câştigător de loterie din Marea Britanie pe când avea doar 17 ani, iar o mare parte din bani i-a cheltuit pe proceduri de înfrumuseţare. Jane Park, în vârstă de 21 de ani, a suferit şi o intervenţie estetică care i-a provocat o septicemie, conform Daily Mail. 

 

Tânăra, care a cheltuit 50.000 de lire sterline pe astfel de tratamente de înfrumuseţare, din suma de 1 milion de lire sterline câştigaţi în 2013, a dezvăluit la o emisiune televizată că se află în agonie de câteva luni. „Sunt puţin mai bine, dar nu grozav”, a declarat Jane la emisiunea britanică Morning Today. Ultima procedură, de lifting a posteriorului, a avut loc în Turcia şi ar fi costat 5.000 de lire sterline, conform zvonurilor din media. În urma acesteia, Jane ar fi avut o alergie severă, care s-a înrăutăţit în zilele următoare.

Anterior, aceasta a declarat că are în vedere o acţiune în justiţie împotriva Loteriei, care „i-a plătit”, practic, toate aceste tratamente, deoarece, susţine aceasta, viaţa sa ar fi fost de 1- ori mai bună dacă nu ar fi devenit milionară la o vârstă atât de fragedă.

Deşi s-a răzgândit în cele din urmă în legătură cu acţionarea în instanţă a loteriei, Jane Park, care locuişte acum în Scoţia, declară că încă mai regretă faptul că şi-a făcut public câştigul şi că nu va mai participa niciodată. De asemenea, sfătuieşte tinerii să fie mai rezervaţi în legătură cu astfel de decizii

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.