O tânără de 23 de ani din Moscova a ajuns "spaima şoferilor": conduce maşini de sute de mii de euro şi arde teancuri de bani pe aragaz - GALERIE FOTO

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 06 octombrie 2016 77524 afişări

Pe 23 mai, poliţia din Moscova a fost implicată într-o urmărire mai ceva ca-n filme: un grup de tineri, toţi copii de milionari, au pus la cale o cursă pe străzile capitalei din Rusia, iar forţele de ordine au încercat minute bune să îi prindă.

Într-una dintre maşini se afla şi Mara Bagdasaryan, o tânără de 23 de ani care are deja la activ 342 de amenzi pentru depăşirea vitezei legale.

Fiica unui magnat al industriei alimentare, Bagdasaryan a devenit cunoscută pentru imaginile postate pe reţelele de socializare. Printre acestea, fotografii cu tânăra care arde teancuri de bani pe aragaz sau se plimbă cu motociclete de lux.

Sursa foto: Daily Mail

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/o-tanara-de-23-de-ani-din-moscova-a-ajuns-spaima-soferilor-conduce-masini-de-sute-de-mii-de-euro-si-arde-teancuri-de-bani-pe-aragaz-galerie-foto-15419053
15419053
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.