O armată de artişti

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 24 iulie 2016 62 afişări

O armată de artişti

Atunci când pleacă armata, în locul ei vin artiştii, care transformă locul. După ce Marina SUA a decis să renunţe la un complex construit în 1938 şi folosit pentru testarea unor motoare de avion, un artist, meşteşugar şi întreprinzător, Dean Santner, a închiriat spaţiul neutilizat întemeind Alameda Point Studios.

Acesta, la rândul său, îl pune la dispoziţie şi unor confraţi care creează tot felul de piese de mobilier la comandă, chitare scumpe pentru pasionaţi, piane ori sculpturi de metal, cea mai mare parte dintre aceştia câştigând suficient de bine din vânzarea creaţiilor lor.

Pe lângă spaţiul de lucru ieftin, un alt avantaj de care se bucură comunitatea de la Alameda Point Studios este faptul că varietatea de specializări ale membrilor ei le permite artiştilor şi meşteşugarilor să se ajute între ei atunci când dau de o problemă pe care nu o pot rezolva singuri. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
artisti,
armata,
spatiu
/arta-si-societate/lifestyle/o-armata-de-artisti-15536333
15536333
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.