Dacă pleci,ia şi pachetul meu cu tine...

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 24 iulie 2016 282 afişări

Dacă pleci,ia şi pachetul meu cu tine...

Dacă tot pleci din oraş cu maşina, fie în vacanţă, fie pentru o problemă de serviciu, de ce să nu câştigi şi nişte bani? O asemenea idee i-a venit unui întreprinzător american, Marc Gorlin, în timp ce efectua un transport, idee care a dus la crearea unui serviciu denumit Roadie, scrie Chicago Tribune.

Roadie îşi propune să pună în legătură persoanele care au de transportat ceva cu cei care merg în direcţia în care trebuie să ajungă obiectele de transportat. Prin intermediul unui site sau al unei aplicaţii pentru dispozitive mobile, transportatorii de ocazie caută cereri pentru serviciile lor, iar după ce potenţialul client le aprobă cererea stabilesc detaliile de livrare, plata variind în funcţie de distanţă şi de ceea ce trebuie transportat, obiect sau animal.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pachet,
transport,
serviciu
/arta-si-societate/lifestyle/daca-pleci-ia-si-pachetul-meu-cu-tine-15536330
15536330
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.