Minigrădina din metrou

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 25 iunie 2017 201 afişări

Automatele de cartele simplifică achiziţia acestor mijloace de călătorie pentru cei care circulă cu metroul, dar nu rezolvă problema spaţiilor folosite altădată pentru ghişeele dedicate vânzării lor.

Minigrădina din metrou

Confruntată cu această problemă, Transport for London, autoritatea de transport din Londra, a apelat la compania de arhitectură peisagistică şi consultanţă de design The Edible Bus Stop pentru o soluţie, iar aceasta a propus transformarea ghişeelor din staţia St. James’s Park în minigrădini.

Motivul transformării a fost acela de a-i ajuta pe oameni să se simtă mai bine, dat fiind că majoritatea locuitorilor din oraşe îşi petrec 80% din timp în spaţii închise, minigrădinile de la casele de bilete contribuind însă şi la îmbunătăţirea calităţii aerului din staţia de metrou.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.