Idei de afaceri: cum să-ţi promovezi brandul cu caricaturi (GALERIE FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 28 septembrie 2014 349 afişări

Un restaurant din zona West Hollywood din Los Angeles, "Palm", cunoscut pentru caricaturile care-i împodobesc pereţii, se va muta în curând în casă nouă, fără a-şi putea lua însă cu el cea mai mare parte a acestor opere, scrie Los Angeles Times.

Create de diverşi artişti pe pereţii localului, ca plată pentru mesele luate acolo, caricaturile au ca subiect vedete şi şefi de companii din industria filmului. Pentru ca lucrările să nu se piardă însă de tot, patronii s-au gândit să le desprindă de pe pereţi şi să le ofere familiilor celor portretizaţi ori să le scoată la licitaţie, donând banii obţinuţi pentru scopuri caritabile.

Printre vedetele imortalizate pe pereţii localului se numără Farrah Fawcett şi Lee Majors, James Garner, Telly Savalas, John Wayne sau Gene Hackman.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/idei-de-afaceri-cum-sa-ti-promovezi-brandul-cu-caricaturi-galerie-foto-13353812
13353812
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.