Cum arată şi cât costă cea mai scumpă maşină de poliţie din lume - GALERIE FOTO

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 27 martie 2017 1490 afişări

Atunci când eşti tras pe dreapta de poliţie, ultimul lucru care îţi trece în minte este să faci un selfie cu maşina autorităţilor. Lucrurile stau puţin altfel în Dubai, acolo unde poliţia are în dotare o flotă de supermaşini demnă de garajul lui Jay Leno.

Este singurul loc în care ai putea fi tras pe dreapta de un Bugatti Veyron, Ferrarri FF sau de un Lamborghini Aventador.

De altfel, poliţia a primit recent şi un certificat din partea Guiness World Records pentru cea mai rapidă şi cea mai scumpă maşină deţinută de o unitate de poliţie: un Bugatti Veyron. Preţul unui Veyron pleacă de la 2,25 milioane dolari.

Cu toate acestea, pare oarecum normal ca într-un oraş în care întorci capul după Bentley-uri sau Rolls Royce-uri, şi poliţia să aibă cu ce se mândri.

Sursa: CNN

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.