Cel mai mare producător de condimente din România a fost cumpărat de francezi

Postat la 27 martie 2017 647 afişări

Solina Group, companie de top în producţia de ingrediente pentru industria alimentară în Europa, cu sediul în Franţa, a ajuns la un acord pentru achiziţionarea companiei Supremia Group, cel mai mare producător de condimente şi ingrediente pentru industria alimentară din România, scrie Ziarul Financiar

Cel mai mare producător de condimente din România a fost cumpărat de francezi

Potrivit unui comunicat de presă emis luni de Supremia, acordul privind achiziţionarea companiei de către Solina Group este condiţionat de aprobarea din partea Oficiului Concurenţei, care este aşteptat în următoarele luni.

„Solina Group („Solina”), companie de top în producţia de ingrediente pentru industria alimentară în Europa anunţă că a ajuns la un acord pentru achiziţionarea companiei Supremia Grup de la Levente Hugo Bara, fondatorul şi proprietarul companiei. Acordul este condiţionat de aprobarea din partea Oficiului Concurenţei, care este aşteptat în următoarele luni”, se arată în comunicat.

Cu sediul în Alba Iulia, România, Supremia este lider pe piaţa de ingrediente alimentare şi condimente din România fiind activă în Europa de Est şi Vest, precum şi Scandinavia.

Citiţi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.