Cea mai mare petrecere din Europa de care n-a auzit nimeni (FOTO+VIDEO)

Autor: Razvan Muresan Postat la 25 ianuarie 2011 114 afişări

Kazantip este unul dintre cele mai mari festivaluri de care putini au auzit – o sarbatoare cu depravare si muzica dance, din peninsula ucraineana Crimeea, care tine o luna de zile.

In fiecare vara, satul adormit de pe malul Marii Negre, Popovka, este luat cu asalt de mii de adepti ai muzicii dance si techno care devin contaminati de petrecerile cu mii de wati si hectolitri de vodca. Cat despre organizatori, Kazantip nu mai e de mult timp doar un festival de muzica - a devenit o "republica" independenta. Nikita Marshunok este unul dintre fondatorii evenimentului si s-a autoproclamat presedintele "Republicii Kazantip": "Ceea ce face Kazantipul diferit de orice alt eveniment e faptul ca pentru noi nu muzica e principalul spectacol". "Noi nu suntem un festival, iar cetatenii din Kazantip nu sunt doar participanti la un festival - ei formeaza natiunea kazantipienilor", mai spune Marshunok.

Intr-adevar, Kazantip e cu totul diferit. A fost creat in ultimele zile de existenta a Uniunii Sovietice pentru a implini dorintele tinerilor rusi si ucrainieni de a infiinta o petrecere de mare amploare, similara cu modul de distractie al tinerilor din Europa Occidentala.

Evenimentul se desfasura initial pe ruinele unei centrale nucleare abandonate, insa ulterior s-a mutat in satul Popovka. Peste 150.000 de tineri vin anual la eveniment, iar cele zece scene uriase ii determina pe ucrainieni sa se mandreasca cu cea mai mare si cea mai lunga petrecere din Europa.

CUM SE DISTREAZA TINERII LA KAZANTIP - GALERIE VIDEO in PAGINA URMATOARE ->>>>>>>>>

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/cea-mai-mare-petrecere-din-europa-de-care-n-a-auzit-nimeni-foto-video-7919014
7919014
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.