Apple a castigat numele iPhone

Postat la 26 februarie 2007 10 afişări

Apple si Cisco Systems au decis ca nu merita sa se lupte pentru un nume, cele doua companii fiind in litigiu pentru marca inregistrata iPhone. Acum sase saptamani, Cisco a intentat proces celor de la Apple. Marul discordiei a fost numele pe care Apple planuia sa-l foloseasca pentru dispozitivele multimedia pe care urmeaza sa le lanseze pe piata si care combina caracteristicile unui telefon mobil, ale unui iPod si ale unui BlackBerry.

Cisco sustinea ca a detinut aceasta marca din anul 2000 si ca acest nume il folosea pentru linia lor de telefoane conectate la Internet.

Miercuri seara, intr-un scurta declaratie, cele doua companii au spus ca renunta la actiunile legale cu privire la marca inregistrata disputata si au decis de comun acord ca Apple poate folosi numele de iPhone pentru dispozitivele sale.

Mai mult, acestea au spus ca incearca sa gaseasca un mod prin care produsele lor numite iPhone sa poata lucra impreuna in segmentul de securitate si comunicare a consumatorilor si intreprinderilor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Apple,
a,
castigat,
numele,
iPhone
/arta-si-societate/lifestyle/apple-a-castigat-numele-iphone-4073637
4073637
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.