Actorul care face toţi banii. Pentru fiecare dolar cu care a fost plătit el a produs 135 de dolari

Autor: Florin Casota Postat la 14 decembrie 2016 375 afişări

Actorul care face toţi banii. Pentru fiecare dolar cu care a fost plătit el a produs 135 de dolari

Publicaţia americană Forbes întocmeşte an de an o listă cu actorii care produc cei mai mulţi bani pentru studiourile de filme. Forbes analizează trei factori: distribuţia,filmul trebuie să fie distribuit în cel puţin 2000 de cinematografe, apoi este calculat venitul filmului care este împărţit la salariul estimat al actorului.

Astfel, prin această ecuaţie, Chris Evans a ieşit pentru a doua oară la rând ca fiind actorul care-şi merită toţi bani, deoarece pentru fiecare dolar cu care a fost plătit el, la rândul lui, a produs 135,80 de dolari la Box Office. Anul acesta Evans a jucat în  Captain America: Civil War 

Următorul în top este Chris Pratt, vedeta din filmele Jurassic World sau Guardians of the Galaxy care a produs 125,40 de dolari pentru fiecare dolar plătit pe el, urmat de Scarlett Johansson cu 88,60 de dolari la Box Office.

De asemenea, tot Forbes a stabilit că Johnny Depp este plătit cel mai bine pentru munca sa, la fiecare 1 dolar, el generând doar 2,8 dolari.

1. Chris Evans, 135,80 dolari

2. Chris Pratt, 125,40 dolari

3. Scarlett Johansson, 88,60 dolari

4. Mila Kunis, 49,50 dolari

5. Vin Diesel, 32 de dolari

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actor,
bani,
dolar,
plati,
film,
filme,
forbes,
actori,
americana

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.