Cum e să trăieşti cu un buldozer în casă (GALERIE FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 19 octombrie 2014 79 afişări

Unii plătesc o avere ca să-şi parcheze maşina în casă, alţii ca să-şi parcheze în casă colecţia de artă, , scrie New York Times.

Cei care le calcă pragul soţilor Arnold şi Marie Ford in Laguna Beach, California sunt întâmpinaţi de un buldozer - de fapt o lucrare de artă conceptuală în greutate de circa 2.500 de kilograme semnată de artistul Chris Burden. O altă operă a aceluiaşi artist, ce arată ca o maşină Lotus Europa din 1973, se află parcată în sufragerie lângă canapele.

Înainte de a-şi primi cele două piese, colecţionarii a trebuit să-şi supună casa unei expertize pentru a se asigura că podeaua poate susţine greutatea lor. Nici grădina casei nu arată ca una obişnuită: proprietarii au construit aici o balustradă din aluminiu vopsită în vermillion ce luminează noaptea cu leduri şi trece pe sub coroana unui pin bătrân.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/cum-e-sa-traiesti-cu-un-buldozer-in-casa-galerie-foto-13417355
13417355
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.