Cele mai frumoase falsuri (GALERIE FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 09 noiembrie 2014 175 afişări

Necunoscut multă vreme publicului, datorită faptului că se îndeletnicea cu realizarea de desene şi picturi în stilul Vechilor Maeştri, atât de bine lucrate încât păreau originale păcălind până şi experţi ai unor mari muzee, artistul britanic Eric Hebborn se bucură în sfârşit de succes la licitaţii, chiar dacă postum.

La o licitaţie recentă organizată de casa Webbs of Wilton, toate lucrările recuperate din studioul din Italia al artistului s-au vândut către cumpărători din toată lumea, dintre care mulţi au licitat online, scrie The Telegraph. Unele dintre tablouri au ajuns chiar şi la Muzeul Falsurilor de Artă din Viena.

Cele mai apreciate opere la licitaţie au fost cele pictate de artist în stilul său şi semnate cu numele lui sau uşor identificabile ca aparţinându-i, Hebbron primind astfel recunoaşterea care-i lipsise în timpul vieţii.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/cele-mai-frumoase-falsuri-galerie-foto-13515938
13515938
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.