Allianz-Tiriac a lansat CASCO pentru posesorii de Toyota

Postat la 26 iulie 2010 26 afişări

Allianz-Tiriac si Toyota Romania prima polita de asigurari din Romania adresata special clientilor unui producator auto.

Polita este destinata tuturor detinatorilor de autovehicule noi sau second hand cu vechime mai mica de cinci ani, persoane fizice sau juridice. Produsul este oferit in trei variante - Basic, Standard si Premium -, clientii putand opta in functie de nevoile lor specifice.

"Lansarea acestui produs co-branded se inscrie in programul de flexibilizare a ofertei Allianz-}iriac, prin care ne propunem sa raspundem cat mai exact nevoilor individuale de protectie ale diferitelor segmente de clienti", spune Aurel Badea, directorul executiv al directiei de asigurari generale, de la Allianz-}iriac Asigurari.

Pentru a-si repara masina, detinatorul unei asemenea polite va trebui sa aleaga un atelier autorizat Toyota. Constatarea daunelor si reparatiile se vor efectua in unitatea reparatoare aleasa, iar plata pieselor si manoperei se face in mod direct intre compania Allianz-}iriac si service.

Clientii care opteaza pentru pachetul de asigurare Premium beneficiaza suplimentar de posibilitatea utilizarii unui autovehicul marca Toyota pe perioada in care masina clientului se afla in reparatie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
asigurari,
Allianz-Tiriac,
CASCO,
polita,
Toyota
/analize/servicii-financiare/allianz-tiriac-a-lansat-casco-pentru-posesorii-de-toyota-6723416
6723416
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.