Motivele principale pentru care cei mai buni angajaţi decid să plece de la jobul actual

Postat la 23 aprilie 2018 1848 afişări

Îţi pleacă cei mai buni angajaţi din companie? S-ar putea să nu fie de vină rolul în companie, compensaţia, sau drumul lung până la birou, ci ar putea să aibă legătură cu ceva cu ce şefii fac, scrie Inc.com

Motivele principale pentru care cei mai buni angajaţi decid să plece de la jobul actual

Aşadar motivele principale pentru care angajaţii pleacă sunt de trei feluri:

1. Nu mai există provocări. Cei mai buni angajaţi trebuie constant provocaţi pentru că astfel se plictisesc şi vor altceva. De aceea este de datoria CEO-ul să-şi hrănească angajaţii cu provocări ce pot însemna promovări în roluri noi sau proiecte noi.

2. Mulţi şefi sărbătoresc succesul angajaţilor lor, fie prin emailuri de felicitări sau poate chiar un prânz, dar nu este de ajuns. Angajaţii buni vor să se simtă implicaţi în companie, în ceea ce fac. Aceştia trebuie să primească feedback, să afle că munca lor face diferenţa în peisajul competiţional.

3. Kat Cole, preşedintele Focus Brands, a spus-o foarte simplu: "Angajaţii productivi îi urăsc pe cei neproductivi, iar cea mai rapidă metodă pentru ca o companie să rămână fără angajaţii buni este permiterea existenţei celor neproductivi în peisajul companiei". 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
angajati,
plecare,
motive,
companie,
refuz,
sefi,
birou,
drum,
legatura

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.