Ramona Gălăţeanu, director economic, Rompetrol Rafinare: Întotdeauna am vrut şi doresc în continuare să îmi demonstrez că pot face ceea ce alţii spun că e imposibil

Postat la 26 octombrie 2022 172 afişări

Cifră de afaceri (2021): 12 mld. lei

Profit (brut, în 2021): 187 mil. lei;

Pierdere netă: 451 mil. lei

Număr de angajaţi: 1.112


CARTE DE VIZITĂ

• Spune că evoluţia sa profesională reflectă 20 de ani de muncă, implicare şi dedicare în cadrul Rompetrol/Grupul KMG International: „Este mediul care m-a făcut să mă dezvolt profesional şi pentru care sunt recunoscătoare”.

• Descrie mediul în care îşi construieşte cariera ca fiind unul plin de provocări, pentru că piaţa în care activează compania este foarte volatilă, cu influenţe puternice venite din mediul de global de afaceri.


Motivaţia este extrem de importantă în jobul pe care îl am. Întotdeauna am vrut şi doresc în continuare să îmi demonstrez că pot face ceea ce alţii spun că e imposibil, că pot reuşi ceea ce pare greu de atins, că pot fi corectăşi să reuşesc, că pot fi modestăşi, în acelaşi timp, fericită.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.