Fiica lui Adriean Videanu se pregăteşte să preia afacerile celui mai mare producător de piatră naturală din România

Autor: Razvan Muresan Postat la 19 noiembrie 2014 11509 afişări

Fiica lui Adriean Videanu se pregăteşte să preia afacerile celui mai mare producător de piatră naturală din România

Diana Videanu munceşte zi lumină în vacanţele de vară pe care le petrece alături de părinţii săi, Mioriţa şi Adriean Videanu, în birourile companiei Titan Mar din vestul Capitalei.

În restul timpului, studenta în vârstă de 21 de ani locuieşte la Londra, unde învaţă să înţeleagă cum se face business din 2012. Tot pentru administrarea afacerilor se pregăteşte şi fratele ei mai mare, Andrei, care studiază în SUA, la George Washington University.

Diana Videanu va absolvi în 2015 University College London, urmând ca apoi să aleagă dacă se vor implica şi va gestiona afacerile familiei: Marmosim, cel mai mare producător de piatră naturală, şi Titan Mar, compania care o prelucrează şi o comercializează.

Diana Videanu nu a luat o decizie fermă. „Până acum am participat la implementarea unor proiecte care m-au ajutat să-mi validez în practică multe dintre cunoştinţele teoretice însuşite la curs. Am ales ca subiect pentru lucrarea de licenţă un proiect de CSR, customizat pe Titan Mar, cu o bază de date reale, cu aplicabilitate şi, sper eu, cu rezultate după implementare. Poate fi un început pentru cariera mea la Titan Mar sau poate voi opta pentru un start-up. Nu am făcut o alegere până în acest moment“, spune Diana Videanu.

Marmosim şi Titan Mar aduc fiecare familiei Videanu venituri de câte 7 milioane de euro anual, având peste 350 de angajaţi, cei mai mulţi la Simeria şi o parte lângă Bucureşti.


Alexandra Copos de Prada (Ana Pan şi Ana Hotels), Roxana Cepalis (Te Rox-Prod), Theodora Bucur Popa (Transavia), Ioana Şucu (Iconic Health, Iconic Food), Isabelle Iacob (Help Net), Alina Barcaru (Farmexim), Daniela Bîzgan (Marelvi), Adina Ionescu (Lemet), Ada Georgescu (Meda şi Vincon), Adina Niculae (InterAgro), Diana Videanu (Titan Mar şi Marmosim) şi Andra Timiş (CrisTim) vor prelua în câţiva ani afacerile părinţilor, urmând să aibă pe mână businessuri care, cumulate, ajung la aproape 2 miliarde de euro şi zeci de mii de angajaţi.

Citiţi articolul integral în ediţia tipărită a revistei Business Magazin, începând de luni, 17.11.2014.

Urmărește Business Magazin

/analize/fiica-lui-adriean-videanu-se-pregateste-sa-preia-afacerile-celui-mai-mare-producator-de-piatra-naturala-din-romania-13596129
13596129
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.