Interex: Ne restructuram dar nu plecam din Romania

Postat la 02 iunie 2009 133 afişări

Reteaua de magazine Interex si-a anuntat recent o mare parte din angajatii din departamentele operationale ca sunt liberi de contract. Pe statele de plata raman doar atatia oameni cat sa asigure continuitatea. A inventat comerciantul francez o noua metoda de lucru sau pregateste ceva mai spectaculos?

 

Cu doua chenzine in buzunar pe post de plati compensatorii, socotelile nu sunt prea optimiste pentru fostii angajati ai retelei Interex din centrala si cei din departamentele operationale, care trebuie sa-si caute un nou loc de munca. Nu au primit lamuriri pentru aceasta decizie, iar surse din piata spun ca reteaua Interex se afla acum in discutii pentru vanzarea operatiunilor din Romania catre un alt comerciant.

 

“Groupement des Mousquetaires nu are intentia de a parasi Romania”, au replicat pentru BUSINESS Magazin reprezentantii Groupement des Mousquetaires, grupul francez din care face parte reteaua Interex. “Chiar daca vor exista anumite schimbari in structura de resurse umane, acest tip de actiuni face parte din viata oricarei companii”, au adaugat reprezentantii grupului, care nu au comentat insa in ce priveste numarul de angajati afectati de aceasta decizie sau motivele concrete pentru care au luat aceasta decizie, fara precedent pe piata romaneasca.

 

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
magazine,
supermarket,
retail,
Interex
/analize/comert/interex-ne-restructuram-dar-nu-plecam-din-romania-4479155
4479155
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.