Wizz Air anunţă o nouă ofertă. Vezi unde poţi zbura cu 19 lei

Autor: Ioana Matei Postat la 27 aprilie 2017 38742 afişări

Compania aeriană low-cost Wizz Air a ajuns atăzi la 15 milioane de pasageri transportaţi pe rutele sale la preţ redus din Bucureşti. Mai mult decât atât, WIZZ a înregistrat în primul trimestru din 2017 un nou record de pasageri, cu o creştere mai mare de 34% faţă de perioada similară a anului trecut, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

Wizz Air anunţă o nouă ofertă. Vezi unde poţi zbura cu 19 lei

Potrivit informaţiilor companiei, Wizz Air continuă să îşi extindă operaţiunile în ţară.  Pasagerii ce călătoresc pe rutele Wizz din Bucureşti pot să călătorească spre 46 de destinaţii din 19 ţări. Cel mai recent inaugurată rută a fost spre Varşovia şi va începe din 30 iunie. Compania oferă acum bilete de la 19 lei, potrivit reprezentanţilor companiei.Wizz Air a încheiat recent primul trimestru din 2017 cu aproape 1,45 milioane de pasageri din România.

Anul acesta, compania a lansat 13 noi rute, de pe aeroporturile din Cluj-Napoca, Suceava şi Bucureşti. Cu o creştere de mai mult de 34% în ceea ce priveşte numărul de călători din ţară, Wizz Air îşi consolidează poziţia, fiind prima opţiune a pasagerilor din România. În acelaşi timp, factorul de încărcare de-a lungul întregii reţele WIZZ a crescut cu mai mult de 7,4% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, de la 85,4% la 92,8% (în 2017).

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.