WhatsApp pregăteşte nişte schimbări istorice ce ar urma să aducă ceva ce nu a mai existat până acum, de când aplicaţia a fost lansată

Postat la 15 septembrie 2023 55 afişări

WhatsApp pregăteşte nişte schimbări istorice ce ar urma să aducă ceva ce nu a mai existat până acum, de când aplicaţia a fost lansată

WhatsApp, deţinut de Meta, explorează o nouă funcţie care ar urma să afişeze pentru prima dată reclame în aplicaţie, a relatat vineri Financial Times.

Meta a discutat intern dacă să afişeze reclame în listele de conversaţii cu contactele de pe ecranul de chat al WhatsApp, dar nu au fost luate decizii finale, a precizat raportul, citând trei persoane familiarizate cu acest subiect.

Meta deliberează, de asemenea, dacă să perceapă o taxă de abonament pentru a utiliza aplicaţia fără reclame, a precizat raportul.

Noua funcţie, dacă va fi lansată, ar însemna că tuturor utilizatorilor de WhatsApp li se vor afişa reclame, care vor apărea alături de chat-urile cu prietenii şi rudele.

Interfaţa ar arăta similar cu modul în care sunt intercalate reclamele printre chat-urile din Facebook Messenger şi e-mailurile din Gmail, a declarat o persoană care cunoaşte îndeaproape discuţiile interne. Reclamele nu ar apărea în cadrul conversaţiilor de chat propriu-zise.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aplicatie,
introducere,
istorie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.