Vreţi să vă schimbaţi ceasul? Puteţi să vă cumpăraţi o coleţie întreagă de ceasuri direct de la ANAF. Vedeţi aici lista completă a ceasurilor scoase la licitaţie

Postat la 11 septembrie 2023 189 afişări

Vreţi să vă schimbaţi ceasul? Puteţi să vă cumpăraţi o coleţie întreagă de ceasuri direct de la ANAF. Vedeţi aici lista completă a ceasurilor scoase la licitaţie

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a anunţat că scoate la licitaţie  un lot de 122 de ceasuri de lux cu un preţ de pornire al licitaţiei de 1.671.850 lei.

Pe lista ceasurilor de lux se regăses branduri precum Audemars Piguet, Breitling, Cartier, Corum, Hublot, IWC, Omega, Panerai, Rolex, Tag Heur, Tudor, Zenith şi mult alte branduri.

Licitaţia organizată de ANAF va avea loc în data de 26.09.2023, ora 15:00, în Bucureşti, str.Lucreţiu Pătrăşcanu nr.10, Corp B, sector 3.

Obiectul liciraţiei este un ansamblu de bunuri mobile, ceasuri - 122 buc., preţ de pornire al licitaţiei 1.671.850 lei. Conform prevederilor titlului VII din Legea nr.227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare, la preţul de adjudecare se va adăuga TVA de 19%.

Mai multe detalii puteţi găsi în cadrul anunţului de vânzare AICI

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
licitatie,
ceasuri,
lux,
pret,
anaf,
pornire,
vanzare,
branduri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.