VREMEA va fi mai caldă în vestul ţării. PROGNOZA METEO pentru vineri

Autor: Adrian Robu Postat la 19 februarie 2015 124 afişări

Vineri, în regiunile vestice şi sud-vestice, vremea va fi frumoasă şi uşor mai caldă decât în mod obişnuit în a doua jumătate a lunii februarie, cu cer variabil, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

În restul ţării, vor fi înnorări mai ales pe timpul zilei, pe arii restrânse precipitaţii slabe, mixte, iar regimul termic va fi caracterizat de valori normale pentru această dată. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 şi 10 grade, iar cele minime se vor încadra între -10...-8 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 1...2 grade în Dealurile de Vest. Dimineaţa şi noaptea, izolat în zonele joase va fi ceaţă.

LA BUCUREŞTI:

Vineri, cerul va avea înnorări, dar condiţiile de precipitaţii vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 5 grade, iar cea minimă va fi de -4...-2 grade.

LA MUNTE:

Vineri, în masivele vestice şi de sud-vest, vremea va fi frumoasă şi uşor mai caldă decât în mod obişnuit pentru această dată calendaristică, iar cerul va fi variabil. În restul zonei montane, regimul termic va fi caracterizat de valori de temperatură normale pentru această dată din an, înnorările vor persista îndeosebi în prima parte a intervalului şi pe arii restrânse cu precădere în Carpaţii Orientali, temporar se vor semnala precipitaţii slabe mixte.Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări pe creste.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vremea,
starea vremii,
prognoza meteo
/actualitate/vremea-va-fi-mai-calda-in-vestul-tarii-prognoza-meteo-pentru-vineri-13853864
13853864
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.