Volksbank deschide un centru regional de servicii în complexul Palas Iaşi

Postat la 17 octombrie 2011 154 afişări

Volksbank România va deschide la Palas Iaşi, în această lună, un centru regional, ca parte a unui proiect de îmbunătăţire a serviciilor pentru clienţi şi de creştere a eficienţei activităţii.

Noul centru regional va îngloba operaţiuni de back office la nivel de regiune şi va găzdui peste 15 angajaţi. Centrul Volksbank ocupă o suprafaţă de circa 250 mp, fiind situat în United Business Center, componenta de birouri a ansamblului urbanistic Palas.

Banca se alătură astfel celorlalte mari companii care au deschis sedii la Palas, precum Amazon, Endava, Raiffeisen Bank, Groupama Asigurări, Travel Tech, Bentley Systems şi Centrul Medical Arcadia. În prezent, în clădirile de birouri din cadrul ansamblului lucrează aproximativ 600 de persoane.

"Prin deschiderea noului centru regional am descentralizat o mare parte din activităţile de back office (vânzări, analiză credite retail şi corporate, juridic etc.), ceea ce înseamnă că vom fi capabili să răspundem mult mai rapid solicitărilor clienţilor", a declarat Cristian Radu, directorul direcţiei de management al reţelei Volksbank România.

Volksbank România, deţinută de Volksbank International AG, divizia est-europeană a grupului austriac Österreichische Volksbanken-AG, a avut profit de 1,3 mil. euro după primele opt luni ale anului, conform standardelor contabile internaţionale, în timp ce după standardele contabile româneşti a consemnat o pierdere de 9 mil. euro. La sfârşitul lui iulie, activele Volksbank România se ridicau la 4,8 miliarde de euro. Banca are acum 140 de sucursale, faţă de 182 la sfârşitul anului trecut.

Compania Iulius Group dezvoltă în centrul Iaşului complexul multifuncţional Palas, care cuprinde - pe lângă componentele de comercial, hotelier, rezidenţial - şi trei clădiri de birouri clasa A, cu o suprafaţă totală de peste 20.000 mp închiriabili, reunite sub denumirea United Business Center.

Iulius Group este cel mai mare dezvoltator şi operator autohton de centre comerciale de tip mall. Compania deţine o reţea de patru malluri (Iulius Mall Iaşi, Iulius Mall Timişoara, Iulius Mall Cluj şi Iulius Mall Suceava) şi ansamblul urbanistic Palas Iaşi. Iulius Business Center a fost prima clădire de birouri clasa A pe care compania a inaugurat-o în anul 2008 în apropierea Iulius Mall Cluj, ocupată integral de trei chiriaşi importanţi: Genpact, Office Depot şi Endava.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/volksbank-deschide-un-centru-regional-de-servicii-in-complexul-palas-iasi-8873541
8873541
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.