Viorica Dăncilă îl atacă pe Klaus Iohannis: Nu avem nevoie de un preşedinte care nu lucrează după ora 18.00, că are somnul de frumuseţe

Autor: Departamentul Corespondenţi Postat la 22 octombrie 2019 85 afişări

Candidadtul PSD la alegerile prezidenţiale de luna viitoare, Viorica Dăncilă, l-a atacat pe Klaus Iohannis în timpul unei dezbateri cu simpatizanţi ai PSD din Moldova, despre care a spus că a adus multă ură şi dezbinare între români.

Viorica Dăncilă l-a atacat dur, marţi, pe Klaus Iohannis, în cadrul unei dezbateri cu simpatizanţi ai PSD organizată la Botoşani.

„Avem un preşedinte care în cinci ani de zile nu a existat, un preşedinte care trebuia să vină în toate zonele ţării, un preşedinte care să ceară respect pe plan extern, care să ţină cu România şi cu românii, să aducă echilibru şi consens, un preşedinte care să ne reprezinte aşa cum suntem noi românii, calmi, oneşti, harnici, oameni care nu jignim. A adus atâta dezbinare în această ţară şi atâta ură în sufletul unora şi sper ca această ură să se întoarcă împotriva celui care a creat-o”, a spus Viorica Dăncilă.

Ea a declarat că România are nevoie de un preşedinte care să lucreze 24 de ore pe zi, şapte zile pe săptămână.

„Avem nevoie de un preşedinte care să muncească 24 din 24 de ore, 7 zile din 7, nu avem nevoie de un preşedinte care din când în când dintr-o vacanţă mai vine şi atacă guvernul sau atacă parlamentul sau pe cineva care l-a deranjat. Nu avem nevoie de un preşedinte sau de un partid care nu lucrează sâmbăta şi duminica pentru că e ziua de odihnă, care nu lucrează după ora 18.00 că are somnul de frumuseţe. (...) Pentru mulţi dintre români nu există sâmbătă sau duminică şi lucrează până noaptea târziu. Avem nevoie de un preşedinte care să nu dea dovadă de aroganţă. Mă uit la candidatul Iohannis, are atât de multă încredere că va câştiga încât nu vine între oameni, nu discută cu oamenii, nu îl vedem decât în grupul PNL, nu-i pasă în rest de ce se întâmplă. Nu face campanie pentru că postul de preşedinte i se cuvine”, a mai declarat Viorica Dăncilă.

Preşedintele PSD l-a comparat pe Klaus Iohannis cu un dictator.

„Preşedintele României a venit cu numeroase obstacole împotriva Guvernului, preşedintele, care care trebuia să aducă la masa dialogului guvernul, parlamentul, a fost cel care a impiedicat cât mai multe măsuri luate pentru români şi România, fie că vorbim de legi în Parlament, pe care le-a contestat, fie că vorbim de nominalizarea unor miniştri, pe care i-a respins fără a avea motive, legate de legalitate, ci doar de oportunitate, nu i-a plăcut vestimentaţia, nu i-a plăcut că l-a criticat o dată. Acest preşedinte care s-a comportat ca un dictator pentru această ţară, in care ceea ce a spus el trebuia respectat de toţi”, a mai spus, la Botoşani, liderul PSD.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.