Viorica Dăncilă îl ameninţă pe Victor Ponta că îi va face plângere penală

Postat la 05 septembrie 2019 37 afişări

Viorica Dăncilă îl ameninţă pe Victor Ponta că îi va face plângere penală

Viorica Dăncilă îl somează pe Victor Ponta să aducă probe prin care să susţină afirmaţiile potrivit cărora premierul ar fi cumpărat parlamentari, precizând că în caz contrar va depune plângere penală împotriva liderului Pro România.

„Închidem această zi cu un alt agitator al scenei politice. Am văzut astăzi în Victor Ponta un om disperat, iresponsabil şi lipsit de credibilitate. Am văzut un om care, pentru a-şi atinge scopul personal, e în stare să mintă, să acuze fără să prezinte dovezi, să calce şi pe cadavre. Nu toţi oamenii sunt de vânzare şi asta nu înţelege Ponta. Nu toţi aşteaptă recompense pentru a vedea calea corectă. Aceasta nu e abordarea mea şi, în mod cert, nu este modul meu de a face lucruri”, a scris Viorica Dăncilă, miercuri, pe Facebook.

Şeful Executivului a adăugat că declaraţiile lui Victor Ponta sunt de o gravitate extremă şi pot aduce prejudicii de imagine pe plan intern şi extern.

„Victor Ponta a atacat astăzi Prim-ministrul ţării cu acuzaţii neprobate şi l-a ameninţat cu mascaţii. Aceste declaraţii sunt de o gravitate extremă care pot avea repercusiuni serioase şi pot induce prejudicii de imagine atât în plan intern, cât şi în plan extern. Dacă Victor Ponta mai vrea să aibă vreo fărâmă de credibilitate în faţa oamenilor, este dator să aducă probe. Îl somez să prezinte public dovezi pentru toate aceste acuzaţii. În caz contrar, voi depune plângere penală împotriva domnului Ponta pentru atac la Prim-ministrul României”, a conchis Dăncilă.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
victor ponta,
plangere penala,
amenintare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.