VIDEO. Netflix lansează un nou trailer pentru prima parte din filmul Rebel Moon. Acţiunea o are în prim-plan pe Kora, interpretată de Sofia Boutella

Postat la 14 noiembrie 2023 52 afişări

VIDEO. Netflix lansează un nou trailer pentru prima parte din filmul Rebel Moon. Acţiunea o are în prim-plan pe Kora, interpretată de Sofia Boutella

Snyder lucrează de un deceniu la Rebel Moon, prima parte fiind lansată pe 22 decembrie. Sofia Boutella este Kora, personajul principal din poveste.

Fra Fee, Ed Skrein, Michael Huisman şi Anthony Hopkins sunt şi ei în universul Rebel Moon. Finalul lui 2023 aduce o nouă poveste fantastică la care regizorul Zack Snyder lucrează de 10 ani. Se numeşte Rebel Moon, iar Netflix tocmai a lansat un nou trailer.

Acţiunea o are în prim-plan pe Kora, interpretată de Sofia Boutella. Ea ajunge pe o planetă paşnică de fermieri, având un trecut misterios. Liniştea e perturbată de armata unui tiran şi Kora trebuie să devină liderul rebeliunii.

Snyder a vrut iniţial ca Rebel Moon să facă parte din universul Star Wars. Chiar dacă acest lucru nu s-a mai întâmplat, Rebel Moon este inspirat de poveştile lui George Lucas şi nu numai.

Povestea se concentrează pe o tânără care trăieşte la periferia unei galaxii care trebuie să găsească un grup de războinici pentru a salva galaxia de o invazie a unui tiran. Snyder a dezvăluit pentru Total Film că „Rebel Moon” are loc în acelaşi univers ca un alt film al său Netflix, „Army of the Dead”, deşi unul are loc în spaţiul cosmic, iar celălalt în Las Vegas-ul apocaliptic.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actiune,
film,
interpretare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.