Vicepreşedinte PNL: Ponta trebuie deconectat de la aparatul guvernamental. Tot mai mulţi români o cer

Autor: Tibi Bujdei Postat la 18 iulie 2015 183 afişări

Vicepreşedintele PNL pentru regiunea nord-est, deputatul de Suceava Ioan Bălan, a declarat, sâmbătă, că tot mai mulţi români semnează pentru moţiunea populară lansată de PNL, aceştia solicitând ca Victor Ponta să fie deconectat de la aparatul guvernamental.

Bălan a spus că în judeţele din regiunea nord-est au semnat pentru moţiunea populară împotriva Guvernului Victor Ponta zeci de mii de persoane, iar de la o zi la alta cetăţenii sunt mai dornici să semneze pentru ca Guvernul PSD condus de Victor Ponta să plece.

"Victor Ponta se comportă ca un bolnav incurabil legat la aparate. Cred că Victor Ponta trebuie să aibă decenţa de a se deconecta de la aparatul guvernamental”, a spus Bălan.

Vicepreşedintele liberal a adăugat că acum premierul Victor Ponta se comportă ca un om intrat în panică încercând să se agaţe de orice pentru a rămâne în funcţie.

"E ca un om care se îneacă şi trage după el instituţii, credibilitate, partid, de tot de ce se mai poate agăţa”, a spus Ioan Bălan.

Vicepreşedintele PNL a subliniat că în cadrul acţiunii de colectare de semnături pentru moţiunea populară se constată nemulţumirea faţă de actuala situaţie din ţară.

"Vedem nemulţumirea populaţiei faţă de activitatea premierului şi a guvernului în întregul său”, a spus Ioan Bălan.

PNL a lansat de la începutul lunii iulie o campanie de strângere de semnături ale populaţiei pentru o moţiune populară prin care se solicită demisia premierului Victor Ponta, având ca ţintă strângerea a unui milion de semnături.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BĂLAN,
PONTA,
/actualitate/vicepresedinte-pnl-ponta-trebuie-deconectat-de-la-aparatul-guvernamental-tot-mai-multi-romani-o-cer-14609908
14609908
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.