Viata fabuloasa a printului din Dubai (GALERIE FOTO & VIDEO)

Autor: Roxana Cristea Postat la 27 iulie 2011 8609 afişări

Seicul Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, printul de 28 de ani al Dubaiului are o viata fabuloasa- vaneaza, se plimba prin toata lumea, practica mult sport, mananca la cele mai luxoase restaurante si sta intr-un palat.

El este fiul lui Mohammed bin Rashid Al Maktoum, primul ministru al Emiratelor Arabe si monarhul Dubaiului, unul dintre cei mai bogati oameni de vita nobila din lume.

Tanarul are o multime de hobby-uri. Este un poet renumit, care a publicat sute de poezii sub numele de Fazza, este pasionat de echitatie, domeniu unde a castigat mai multe premii, incluzand o medalie de aur la jocurile olimpice asiatice. Un alt hobby al tanarului este vanatul.

Hamdan bin Mohammed bin Rashid a spus ca toate aventurile prin care a trecut l-au pregatit pentru a conduce tara.




Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/actualitate/viata-fabuloasa-a-printului-din-dubai-galerie-foto-video-8531602
8531602
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.