Veşti bune pentru toţi românii care primesc tichete de masă. Ce au decis deputaţii din Comisia de muncă

Autor: Cătălina Mănoiu Postat la 28 septembrie 2016 20441 afişări

Surpriză pentru românii care primesc tichete de masă...

Veşti bune pentru toţi românii care primesc tichete de masă. Ce au decis deputaţii din Comisia de muncă

Deputaţii din Comisia de muncă au adoptat, marţi, un amendament care permite creşterea valorii tichetului de masă de la 9 lei cât este în prezent, raportul urmând să ajungă în plen săptămâna viitoare, a declarat preşedintele comisiei, deputatul PSD Adrian Solomon.

”Este iniţiativa unor colegi de-ai noştri prin care se propunea posibilitatea măririi (valorii tichetului de masă-n.r.), rămânând valoarea actuală în vigoare şi doar posibilitatea angajatorului de a mări valoarea acestor tichete. A fost un amendament al doamnei Andreea Paul. A fost adoptat”, a declarat preşedintele Comisiei de muncă, deputatul PSD Adrian Solomon.

Veşti bune pentru toţi românii care primesc tichete de masă. Ce au decis deputaţii din Comisia de muncă: Cât vor valora acum tichete de masă

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TICHET DE MASĂ,
MAJORARE,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.