Veste proastă pentru Simona Halep după ce nu a mai jucat de un an. E tot mai departe…

Postat la 21 august 2023 335 afişări

Veste proastă pentru Simona Halep după ce nu a mai jucat de un an. E tot mai departe…

Simona Halep a ieşit din Top 1000 WTA după ce nu a mai jucat de un an. Sportiva noastră coboară vertiginous în clasament, iar revenirea va fi din ce în ce mai grea.

Simona Halep a coborât 562 de locuri în clasamentul WTA, dat publicităţii luni. Ea este acum pe locul 1140, cu doar 10 de puncte.

Veştile proaste nu se vor opri aici. La finalul US Open 2023, dubla campioană de Grand Slam va dispărea complet din clasament. Va rămâne fără niciun punct!

Indiferent de verdictul pe care îl va primi din partea Sports Resolutions, constănţeanca va trebui să o ia de la zero. Va putea participa în competiţiile WTA doar prin intermediul unor invitaţii primite din partea organizatorilor.

În tot acest timp, Simona Halep este susţinută de şeful Antidopingului din Statele Unite, Travis Tygart (52 de ani), o voce cu putere în lume sportului mondial. Oficialul este de părere că suspendarea provizorie de peste un an, primită de Simona Helep, este inexplicabilă.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
simona halep,
refuz,
clasament

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.