Vacanţe la jumătate de preţ. Românii îşi pot face rezervări pe bani puţini în aceste zile

Postat la 16 februarie 2024 29 afişări

Vacanţe la jumătate de preţ. Românii îşi pot face rezervări pe bani puţini în aceste zile

Vacanţe la jumătate de preţ. Agenţiile prezente la Târgul de Turism al României (TTR), care are loc la Romexpo, în perioada 15 – 18 februarie 2024, oferă reduceri şi de 50% pentru pachete turistice în în România, Turcia, Bulgaria, Grecia, Spania, Italia sau Cipru.

Oferte de vacanţă cu discount semnificativ

Ofertele sunt de până la 50% la city break-uri, în timp ce pachetele turistice pentru concediul de vară în ţară şi străinătate pot fi cumpărate cu discounturi de până la 40%

Destinaţii exotice până nu demult greu accesibile pentru Maldive, Thailanda, Mauritius, Seychelles, Zanzibar sau Punta Cana sunt acum mai aproape pentru turiştii români, tur-operatorii organizând zboruri tip charter către cele mai multe dintre acestea, la pachet cu reduceri de până la 30% pentru rezervări de tip early booking, potrivit Agerpres.

În plus, agenţiile de turism şi tur-operatorii promovează oferte pentru vacanţa de 1 Mai şi Paşte 2024, cu discounturi semnificative.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bani,
pret,
romani

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.