UPC România a înregistrat venituri de peste 159 de milioane de lei în primele 9 luni ale anului

Autor: Ioana Matei Postat la 04 noiembrie 2016 79 afişări

UPC România a înregistrat venituri de peste 159 de milioane de lei în primele 9 luni ale anului

Compania de comunicaţii prin cablu UPC România, membră a Liberty Global a înregistrat afaceri în creştere în cel de-al treilea trimestru al acestui an;  totodată, compania şi-a extins ariei de acoperire a serviciilor UPC şi a înregistrat creşteri pe segmentele în care activeazã: televiziune digitală, internet şi telefonie fixă.

Compania a ajuns la un număr de peste 2,2 milioane de abonamente, şi-a extins serviciile de acoperire a serviciilor digitale cu 261.000 de case. În acelaşi interval de timp, compania a avut cu 8,5% mai mulţi clienţi de televiziune digitală, cu 11,4% mai mulţi clienţi de internet şi cu 21% mai mulţi clienţi de telefonie.

Veniturile nete ale UPC România au crescut astfel în T3: în lei, creşterea anuală a veniturilor UPC a fost de 8,5%: 172,8 milioane lei în T3 2016 faţă de 159,3 milioane lei ĩn T3 2015.

“Evoluţia noastrã este rapidã şi semnificativã, ceea ce ne confirmã cã avem strategia corectă, servicii superioare şi o echipã pregătitã sã livreze clienţilor UPC ceea ce ĩşi doresc, mixul ideal de conectivitate şi divertisment. Ĩn aceastã toamnã, am fãcut un mare pas ĩnainte, prin lansarea serviciului avansat de televiziune HORIZON, care, alãturi de modem-ul CONNECT BOX, completeazã platforma de inovaţii UPC pentru a oferi cea mai bunã experienţã digitalã clienţilor noştri. Investiţiile constante în inovaţia produselor noastre şi extinderea ariei de acoperire a serviciilor digitale rămân elementele principale ale strategiei noastre”, spune Robert Redeleanu, CEO UPC România şi Ungaria, într-un comunicat de presă.

Eforturile companiei în trimestrul al III-lea din 2016 s-au concentrat pe extinderea ariei de acoperire prin construcţia de reţea ĩn diferite zone ale ţãrii, potrivit informaţiilor trimise de reprezentanţii companiei. Într-un an, aria de acoperire a serviciilor digitale a crescut cu peste 10%, reprezentând 261.000 de noi case, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2015. La sfârşitul lunii septembrie 2016, serviciile digitale UPC sunt disponibile pentru 2.752.400 de gospodãrii din România.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.