Unul dintre cele mai mari oraşe din România e oficial in SCENARIUL ROSU, cu peste 3 la mie rata de infectare cu COVID. A fost convocat Comitetul pentru Situatii de Urgenta

Postat la 23 octombrie 2020 186 afişări

Unul dintre cele mai mari oraşe din România e oficial in SCENARIUL ROSU, cu peste 3 la mie rata de infectare cu COVID. A fost convocat Comitetul pentru Situatii de Urgenta

De ce ne temeam nu am scapat. Rata de infectare cu coronavirus in Timisoara a depasit pragul de 3 la mia de locuitori.

Conform autoritatilor, incidenta cazurilor de COVID a ajuns vineri la 3,39 de cazuri la mia de locuitori in oras. La nivelul judetului, rata era vineri la amiaza de 2,59 la mie.

Astfel, Timisoara intra oficial in scenariul rosu. Aceasta din pricina evolutiei pandemiei din ultimele zile care prevestea depasirea acestui prag.

Autoritatile iau noi masuri pentru limitarea raspandirii noului coronavirus. A fost convocat Comitetul pentru Situatii de Urgenta Timis, la sediul Prefecturii, la orele 14.00.

Vor fi impuse noi restrictii, vreme de 14 zile. Se analizeaza trecerea tuturor scolilor in scenariul rosu si inchiderea restaurantelor, cafenelelor si cinematografelor pentru doua saptamani. Masca, obligatorie peste tot in spatiile publice.

La nivelul judetului Timis, in ultimele 24 de ore, au fost raportate 333 de noi imbolnaviri cu coronavirus.

Cititi mai multe pe www.opiniatimisoarei.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comitet,
convocari,
crestere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.