Unul dintre cele mai cunoscute lanţuri de pizzerii din România şi-a închis porţile

Postat la 13 august 2018 14743 afişări

Lanţul de pizzerii Pizza Domi­nium, controlat de un grup polonez cu acelaşi nume, a ieşit de pe piaţa locală după ce a închis toate unităţile pe care le mai deţinea în România, potrivit fostului CEO al companiei, executivul român Daniel Grigorescu.

Unul dintre cele mai cunoscute lanţuri de pizzerii din România şi-a închis porţile

El s-a retras de la conducerea companiei la începutul acestui an şi nu a oferit alte informaţii privind decizia grupului de a face exit din România.

Momentan polonezii îşi concentrează atenţia asupra pieţei-mamă, unde mai au 70 de localuri, potrivit datelor de pe site-ul propriu.

Treptat, grupul s-a retras şi de pe alte pieţe unde îşi încercase norocul, precum Irlanda sau Belarus, conform datelor ZF. Pe piaţa locală a pizzeriilor, Pizza Dominium se lupta atât cu grupuri străine precum Pizza Hut sau Domino’s, cât şi cu branduri locale ca Jerry’s sau Presto şi localuri de cartier.

Citiţi mai multe pe Ziarul Financiar

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.