Unul dintre cei mai mari producători auto din lume anunţă că va CONCEDIA mii de angajaţi şi că marca sa de lux va fi complet electrică în următorii ani

Autor: Andra Stroe Postat la 20 februarie 2021 215 afişări

Unul dintre cei mai mari producători auto din lume anunţă că va CONCEDIA mii de angajaţi şi că marca sa de lux va fi complet electrică în următorii ani

Jaguar Land Rover a declarat că va concedia 2.000 de persoane din echipa globală. Cu toate acestea, compania a adăugat că analiza organizaţională nu a avut impact asupra angajaţilor plătiţi pe oră, scrie CNBC.

Anunţul a venit la doar câteva zile după ce JLR a anunţat că marca sa de lux Jaguar va fi complet electrică până în 2025 şi că modelele electrice ale întregii sale linii de producţie vor fi lansate până în 2030.

Compania, deţinută de Tata Motors, a declarat că marca sa Land Rover va lansa şase modele complet electrice în următorii cinci ani, primul în 2024.

Tata Motors a înregistrat trei trimestre consecutive de pierderi, pe măsură ce criza COVID-19 a afectat vânzările companiei, exacerbând incertitudinile privind ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, cererea slabă şi costurile în creştere, dar a revenit pe profit în al ultimul trimestru al anului trecut.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anunt,
concedieri,
auto

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.