Un tren în care se afla premierul Poloniei, blocat de furtunile puternice în sudul ţării

Autor: Roxana Maciuca Postat la 20 iulie 2015 149 afişări

Un tren de mare viteză la bordul căruia se afla prim-ministrul Poloniei, Ewa Kopacz, a fost blocat timp de aproximativ o oră de furtunile puternice, în sudul ţării.

Premierul Poloniei, Ewa Kopacz, se întorcea la Varşovia după o vizită întreprinsă în regiunea Malopolska cu ocazia campaniei desfăşurate pentru alegerile parlamentare din 25 octombrie, relatează site-ul postului Radio Polonia.

Trenul Pendolino s-a oprit duminică seara, în jurul orei 21.00 (22.00, ora României), în apropierea oraşului Michów, situat în sudul Poloniei.

Iniţial, autorităţile au anunţat că întârzierea va dura 10 minute, dar ulterior, la ora 21.30, au precizat că întârzierea va dura o oră.

Premierul Kopacz s-a aflat în regiunea Malopolska, situată în sud-estul ţării, pe durata weekendului. În cursul zilei de sâmbătă, ea a vizitat fabrica de trenuri Newag din localitatea Nowy Sacz şi a participat la un festival gastronomic local, precum şi la un meci de baschet între o echipă antrenată de starul NBA, Marcin Gortat, şi cea a membrilor Forţelor Armate poloneze.

La sfârşitul săptămânii trecute, mii de clienţi au rămas fără electricitate şi numeroase case au fost avariate de rafalele puternice de vânt.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
POLONIA,
FURTUNĂ,
TREN
/actualitate/un-tren-in-care-se-afla-premierul-poloniei-blocat-de-furtunile-puternice-in-sudul-tarii-14617133
14617133
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.