Un sucevean a picat de 55 de ori examenul auto. O femeia ia mereu proba teoretică, dar e respinsă întotdeauna la cea practică

Postat la 02 martie 2024 104 afişări

Un sucevean a picat de 55 de ori examenul auto. O femeia ia mereu proba teoretică, dar e respinsă întotdeauna la cea practică

„Încercăm să venim în sprijinul şcolilor de şoferi şi să insistăm asupra importanţei ca viitorii conducători auto să dobândească în timpul cursurilor cunoştinţe solide atât practice cât şi teoretice. Fără să dau nume, avem persoane care au dat proba teoretică de 53 de ori”, a spus Alexandru Moldovan.

Şi tot despre acelaşi sucevean – despre care a ezitat să dea mai multe detalii din motive care pot fi de înţeles – prefectul a spus că a dat şi examenul la proba practică, de două ori şi l-a picat. Dacă merită să fie sau nu menţionat în Cartea Recordurilor, lăsăm la aprecierea cititorilor, în ceea ce îl priveşte pe prefect el s-a abţinut de la comentarii şi a precizat că a simţit nevoia să facă unele precizări după ce la precedenta conferinţă de presă tot el s-a arătat îngrijorat de promovabilitatea scăzută la examenele pentru obţinerea permisului auto în judeţul Suceava.

Numai că îngrijorarea exprimată de prefect şi câteva afirmaţii despre unele discuţii pe marginea acestei situaţii au condus în spaţiul public la ideea că prefectul vrea o abordare mai permisivă din partea examinatorilor. Faţă de această interpretare, Alexandru Moldovan a ţinut să se delimiteze – „Cu toţii ne dorim participanţi la trafic care au cunoştinţe temeinice” – şi a arătat că sunt persoane tinere cu vârste cuprinse între 19 şi 44 de ani care nu reuşesc să treacă examenele. „Un domn de 27 de ani a fost respins la proba teoretică de 10 ori şi la cea practică de 12 ori, neprezentându-se de 4 ori. O doamnă 40 de ani a luat proba teoretică, dar la proba practică a fost respinsă de 8 ori, tânăr de 22 de ani respins la proba teoretică de 8 ori, altul de 26 de ani respins la proba teoretică de 9 ori, persoană de 19 ani respinsă la proba teoretică de 6 ori, tot de 19 ani respins de 7 ori la proba teoretică. O doamnă de 44 de ani respinsă la proba teoretică de 12 ori”, a exemplificat prefectul.

Cititi mai multe pe www.obiectivdesuceava.ro/

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
proba,
respingere,
practica

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.