Un scriitor care a studiat oamenii bogaţi timp de cinci ani a aflat ce gen de persoană evită aceştia

Postat la 12 aprilie 2016 648 afişări

Un scriitor care a studiat oamenii bogaţi timp de cinci ani a aflat ce gen de persoană evită aceştia

După ce a cercetat timp de cinci ani obiceiurile zilnice ale oamenilor bogaţi, scriitorul Thomas C.Corley a aflat că aceştia evită total un tip de persoană: pesimiştii, sugerând că relaţiile de prietenie ar avea astfel un impact major asupra nivelului de câştig, potrivit Business Insider.

"Milionarii sunt foarte grijulii cu cine se asociază", a scris Corley în cartea sa, "Change Your Habits, Change Your Life." ( "Schimbă-ţi obiceiurile, schimbă-ţi viaţa").

"Ai acelaşi succes material cu al persoanelor cu care te asociezi în mod frecvent. Bogaţii caută mereu indivizi care au scopuri bine orientate, sunt optimişti, entuziaşti şi care au o atitudine mentală pozitivă.", exprimă autorul.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/un-scriitor-care-a-studiat-oamenii-bogati-timp-de-cinci-ani-a-aflat-ce-gen-de-persoana-evita-acestia-15238592
15238592
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.