Cine s-a săturat de ţara noastră şi vrea să plece în altă ţară? Un oraş din SUA le oferă 15.000 de dolari oamenilor dispuşi să se mute acolo

Autor: Andra Stroe Postat la 12 februarie 2020 7560 afişări

Cine s-a săturat de ţara noastră şi vrea să plece în altă ţară? Un oraş din SUA le oferă 15.000 de dolari oamenilor dispuşi să se mute acolo

V-aţi gândit vreodată să vă mutaţi în Kansas? Acum ar fi momentul să luaţi în considerare acest pas. Reprezentanţii oraşului Topeka, capitala statului, oferă potenţialilor rezidenţi noi până la 15.000 de dolari pentru a se muta acolo.

Un program pilot numit „Alege Topeka” pune la dispoziţia persoanelor care acceptă să se mute în Topeka şi să lucreze acolo timp de un an fondurile necesare închirierii unei case, au anunţat joi grupurile de dezvoltare economică din oraş şi Shawnee.

Programul va oferi până la 10.000 de dolari celor care decid să închirieze o casă şi 15.000 de dolari celor care achiziţionează sau reabilitează una, scrie CNN. Fondurile sunt disponibile pentru 40 până la 60 de noi rezidenţi, în prima rundă a programului.

„Costurile de mutare pentru un apartament cu 1-2 dormitoare pot varia de la 4.000 la 7.000 de dolari, iar pentru o casă cu 3-4 dormitoare, variază de la 10.000 la 16.000 de dolari, în funcţie de distanţa faţă de locul de muncă şi cartier”, se arată în comunicat. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mutare,
dispunere,
oameni

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.