Un nou concept de mall apare de astăzi în România! Despre ce este vorba

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 31 iulie 2017 908 afişări

Un nou concept de mall apare de astăzi în România! Despre ce este vorba

Unul dintre cei mai importanţi retaileri din România deschide un spaţiu nou de cumpărături în exteriorul magazinului şi creează prima sa zonă de food court, după un concept de open mall.

Prima galerie comercială transformată se află în cadrul magazinului Kaufland din Strada Barbu Văcărescu, Bucureşti, urmând ca acest concept să fie extins treptat şi în alte magazine din reţea.  

În interior, zona de Food Court găzduieşte restaurante, patiserii şi cafenele pentru toate gusturile, precum Stradale şi Cafeneaua Mitzu, prima cafenea lansată de Chef Foa, Salad Box, Noodle Pack, Thai Scoops şi Tip Top. Foarte curând va deschide aici o unitate şi marea franciză americană de restaurante SUBWAY. Separat, în galerie rămân disponibile două puncte nonfood - farmacia Sensiblu şi un magazin Xpress de difuzare a presei.

Spaţiul are un design nou, complet modernizat, care îmbină soluţiile de iluminare cu materiale şi elemente naturale, pentru a oferi zonei de luat masa o atmosferă caldă şi primitoare. 

În exteriorul magazinului, Kaufland a extins galeriile comerciale prin containere moderne, special amenajate, care găzduiesc magazine ale chiriaşilor în incinta parcării.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.250 de magazine în şapte ţări şi o reţea de 115 magazine în România.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.