Un nou centru de imagistică este inaugurat în cadrul Policlinicii Floreasca

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 02 iulie 2015 238 afişări

Un nou centru de imagistică va fi inaugurat în cadrul Policlinicii Floreasca din Bucureşti, în urma parteneriatului dintre Affidea România şi Reţeaua de sănătate Regina Maria. Acesta devine cel de-al doilea campus medical Regina Maria din Bucureşti, după cel din Băneasa, şi al cincilea din ţară.

Un nou centru de imagistică este inaugurat în cadrul Policlinicii Floreasca

Investiţia ajunge la de 1,5 milioane de euro, centrul fiind dotat cu echipamente moderne prin intermediul cărora pot fi realizare examinări de rutină, dar şi aplicaţii tehnice avansate. O altă funcţie a aparatului este personalizarea ambientului în funcţie de preferinţele pacientului. Suportul permite poziţionarea şi examinarea unei persoane până în 250 kg, astfel încât investigaţia să fie realizată rapid.

Reţeaua de sănătate Regina Maria estimează un număr de 4.000 de pacienţi ce vor accesa serviciile centrului de imagistică din cadrul Policlinicii Floreasca. Alte centre de acelaşi tip pot fi găsite în Bacău şi în Braşov, aflându-se sub conducerea aceleiaşi reţele.

Reţeaua de sănătate Regina Maria are 3.000 de medici permanenţi şi colaboratori în cele 21 de locaţii prezente în Bucureşti şi în ţară. Reţeaua are peste  275 000 de abonaţi şi sute de mii de pacienţi din retail. Regina Maria are trei spitale, două maternităţi, cinci campusuri medicale, cinci centre de imagistică, şapte laboratoare acreditate, o bancă proprie de celule stem şi peste 140 de policlinici partenere în ţară.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/un-nou-centru-de-imagistica-este-inaugurat-in-cadrul-policlinicii-floreasca-14536485
14536485
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.