Un nou Aquapark se deschide în vara asta în România. Vezi unde este situat noul loc de distracţie pentru turiştii din ţara noastră

Postat la 30 mai 2023 34658 afişări

Un nou Aquapark se deschide în vara asta în România. Vezi unde este situat noul loc de distracţie pentru turiştii din ţara noastră

Iubitorii de vacanţe şi băi vor avea din vară o nouă destinaţie de distracţie, în Bihor. Ca un făcut, toate investiţiile ocolesc capitala Ardealului, Cluj-Napoca.

Lângă Felix îşi va deschide porţile Aquaparkul Venus, un complex modern creat pe stabilimentul ştrandului cu acelaşi nume.

”Un complex modern, capabil să primească aproape 2.000 de vizitatori simultan, cu toate facilităţile pentru o zi perfectă de relaxare, este oferta pe care ştrandul Venus din staţiunea 1 Mai (jud. Bihor) o pregăteşte pentru această vară turiştilor din România. Lucrările de reabilitare au intrat pe ultima sută de metri pentru activul deţinut de Transilvania Investments, în calitate de acţionar majoritar al Turism Felix S.A., administratorul ştrandului”, spun administratorii.

Vegetaţia existentă a fost păstrată, aşa că aquaparkul întins pe o suprafaţă de 4,3 hectare va avea 7 bazine pentru adulţi, inclusiv cu platformă de sărituri, şi două bazine pentru copii, care vor avea şi tobogane. De asemenea, Venus va avea restaurante, terenuri de sport şi locuri de relaxare, inclusiv jacuzzi şi masaj acvatic. Aşadar, turiştii vor putea beneficia din plin de apa termală specifică zonei.

Până în prezent Băile Felix au fost punctul principal de atracţie, dar de la deschiderea aquaparkului din 1 Mai turiştii mai au o alternativă.

Cititi mai multe pe www.stiridecluj.ro/

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
deschidere,
vara,
distractie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.