Un italian i-a lăsat unei îngrijitoare din România o moştenire 1 milion de euro. Ce s-a întâmplat imediat după moartea italianului

Postat la 28 martie 2018 413 afişări

Un bărbat din localitatea italiană Valledoria i-a lăsat prin testament îngrijitoarei românce suma de 1 milion de euro, precum şi proprietăţi imobiliare.

Un italian i-a lăsat unei îngrijitoare din România o moştenire 1 milion de euro. Ce s-a întâmplat imediat după moartea italianului

Femeia a murit înaintea italianului, însă la decesul acestuia, sora bărbatului s-a trezit la uşă cu familia îngrijitoarei, care revendica moştenirea, informează digi24.ro.

„Suntem unicii moştenitori ai averii răposatului. Vrem să vă spunem că ne vom ocupa de înmormântare după ritul martorilor lui Iehova. Se convertise la credinţa noastră”, i-au spus soţul, fiii şi nora româncei.

Sora bătrânului susţine că rudele româncei i-au bătut la uşă la o oră după moartea bărbatului şi i-au arătat actul prin care fratele îi lăsa averea româncei. Însă sora acestuia îl ştia catolic practicant, aşa că a deschis o acţiune în instanţă prin care a obţinut punerea sub sechestru a bunurilor.

După un lung proces a reuşit în cele din urmă să demonstreze că bărbatul nu avea discernământ atunci când a redactat actul, pentru că suferea de o boală psihică.

Rudele îngrijitoarei românce sunt acum nevoite să plătească şi cheltuielile de judecată.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.