Drept la replică referitor la articolul intitulat: "Cluj: Peste 150 de membri PMP din judeţ s-au înscris în PNL "

Postat la 28 martie 2018 117 afişări

PMP CLUJ a luat la cunoştinţă ieri, 27.03.2018, de comunicatul de presă prin care fostul membru al filialei clujene a PMP, Rareş Rusu, ar fi demisionat împreună cu 150 de membri. Informaţia, care a fost vehiculată în presă locală clujeană este complet neadevărată. În acest sens Partidul Mişcarea Populară Filială Cluj menţionează următoarele:

Drept la replică referitor la articolul intitulat: "Cluj: Peste 150 de membri PMP din judeţ s-au înscris în PNL "

În ce-l priveşte pe domnul Rareş Rus (fost consilier judeţean PDL până în anul 2016) acesta a fost exclus din PMP cu majoritate de voturi încă din 2017. Aşadar, nu se poate aduce în discuţie plecarea să dintr-un loc de unde nu mai era deja membru. În acest sens preşedintele PMP Cluj, senatorul Cristian Lungu, declară: "Domnule Rareş Rusu, o scurtă lecţie de logică elementară: nu puteţi plecă dintr-un partid dacă nu sunteţi membru al acelui partid! Dumneavoastră aţi fost exclus din partid în 2017!”.

 Mai mult de atât şi informaţia că domnul Rareş Rusu, ar fi luat cu el 150 de membri este falsă. PMP Cluj precizează prin preşedintele său că : “Societatea clujeană nu poate fi convinsă de Rareş Rusu, care afirmă că 150 de oamenii l-ar fi urmat, pentru că dânsul nu a reuşit să adune într-o sală 150 de persoane pentru un eveniment că vizită preşedintelui din 2016. Cu atât mai mult cum ar putea, oare, să convingă 150 de oameni să îşi schimbe afilierea şi doctrina politică atâta timp cât nu poate convinge 150 de oameni să îl urmeze pentru 2 ore la un eveniment politic?”

 PMP Cluj mai menţionează că celelalte persoane menţionate în comunicatul de presă al domnului Rareş Rusu, nu ocupau la data comunicatului nici un fel de funcţie în PMP Cluj. Ele au fost înlocuite în urmă cu un an datorită slabei performanţe politice de care au dat dovadă în campaniile electorale din 2016.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.